12 Nisan 2011 Salı

Galatasaray MP - Fenerbahçe Play off 2. Maçı

Galatasaray MP - Fenerbahçe Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2010-11 sezonunun şampiyonunun belirleneceği play-off yarı final serisinin ikinci maçı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 20:00’de başlayacak.

Fenerbahçemiz ile Galatasaray Medical Park arasında oynanan final serisinde Kraliçelerimizin 1-0’lık üstünlüğü bulunuyor. Seride 3’e ulaşacak takım şampiyonluğunu ilan edecek. Pazar günü yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin ilk maçında Fenerbahçemiz, deplasmanda karşılaştığı rakibini 77-74 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etmişti.

Fenerbahçemiz bugünkü karşılaşmayı da kazanırsa, kendi evinde oynayacağı serinin üçüncü maçına çok avantajlı bir konumda çıkacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonun belirleneceği play-off final serisinin ikinci maçı Fenerbahçe TV’den naklen yayınlanıyor. Yine takımlar arası yapılan anlaşma gereği konuk takım seyircileri salona girmiyor. Son 5 senedir art arda toplamda ise 8 kez kupa kaldıran Fenerbahçemiz şampiyonluk serisini sürdürmek için ter dökerken bu akşamki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk kupasını taraftarımızın önünde Caferağa Spor Salonu’nda kaldırmak arzusunda.

Hiç yorum yok: