6 Eylül 2010 Pazartesi

Kayserispor maçı hazırlıkları başladı

Kayserispor maçı hazırlıkları başladı
06 Eylül 2010 Pazartesi





Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 11 Eylül Cumartesi günü Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenmanda Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

A Milli Takımımızda bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk;  Slovakya Milli Takımı’nda yer alan Miroslav Stoch;  Senegal Milli Takımı’nda görev yapan Mamadou Niang ve Issiar Dia; Brezilya Milli Takımı’nda bulunan Andre Santos ile Nijerya Milli Takımı’nda bulunan  Joseph Yobo ile tedavisi için ülkesi İspanya’ya giden Daniel Güiza antrenmanda yer almadı.

Alt sahada koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman daha sonra salonda devam etti. Kas gruplarına yönelik kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaklaşık 30 dakika sürdü. Daha sonra sahaya gelen oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasına geçtiler. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
Çift kale maç öncesinde kaleci antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı ve Alptekin Teytey daha sonra çift kaleye katıldılar.
Karın kası sakatlığı devam eden Mert Günok, Sivasspor maçında sol arka adalesine darbe alan Okan Alkan, sol arka adalesinde ağrı bulunan Hasan Erbey, bağırsak enfeksiyonu bulanan Gökhan Ünal, dizinde ağrı olan Uğur Boral ve tedavisine devam edilen Volkan Demirel Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız,  hazırlıklarına 7 Eylül Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, akşam 18.00’de gerçekleştirilecek antrenman ise basına kapalı olacak.

1 yorum:

Ceoleq dedi ki...

İnşallah Alırız maçı..